Hei alle! Dette menneskeverdseminaret er åpent for alle, og vi setter spesielt pris på at du som ikke går på høgskolen til daglig, men som forholder deg til unge, eller er ung, -tar deg tid til å lese igjennom hele programmet og se på hva som kan passe for deg.

Vi gleder oss til å treffe deg der!

Link til seminar: https://www.hvl.no/kalender/sunnivas-minnefonds-menneskeverdseminar/

Påmelding og info om menneskeverdseminaret!

Er du frivillig som feks trener, idrettsleder, korleder, bandleder, eller andre frivillige lederoppgaver for unge? Eller er du et menneske som på forskjellige måter er i kontakt med unge? Eller er du selv en ung voksen som er i kontakt med andre unge voksne? Da tror vi at del tre på Sunnivas minnefonds menneskeverdseminar den 30 mars er noe for deg! Under mottoet Hva kan du lære meg? Arrangerer vi ulike workshops der måter å være sammen med unge på, snakke med, støtte eller bare være et viktig medmenneske er tema.

Her er overskriftene på de du kan velge mellom:

– Den vanskelige samtalen.

– Digitale plattformer og chattetjenester, hvordan kan disse være nyttige?

– Utforsking av livsmestring gjennom drama

– Natteravnene

– Ung arena

– Musikk som meningsskaping og sosial markør

– Pust og emosjonell fordøyelse

– Spill/brettspill/gaming.

– Motivasjon og mestring gjennom billedskapende arbeid.

For mer informasjon og påmelding: https://www.hvl.no/kalender/sunnivas-minnefonds-menneskeverdseminar/