Den 8. desember, på Sunnivas sin fødselsdag, åpner vi Sunnivas Minnefonds kunstutstilling «Spor av glede». I den forbindelse skal årets mottaker av Sunnivaprisen annonseres og deles ut. Vi gleder oss til det. I forlengelsen av åpningsseansen inviterer Sunnivas minnefond dere alle til en forrykende minikonsert med Åsanebandet Fenrik Lane. Det er gratis og åpent for alle. Arrangementet finner sted i fellesarealet utenfor kunstgalleriet i Åsane Kulturhus, kl 18.00.

De tøffe gutta i Fenrik Lane, Knut Glesnes (vokal), Christer Unneland (trommer), John Erik Soltvedt (bass) og Kjetil Stavø Høvig (gitar), berører oss dypt med sine nye låter. I låta «Kor i all verden er du?» kan vi drømme oss bort til det som aldri ble eller det som kanskje kunne ha blitt. De tematiserer store og også vanskelige følelser vi mennesker kan kjenne på. I den siste låta deres, «Vingeslag», treffer de ekstra hardt… Det er sterk formidling av melodi og tekst om å velge livet, selv med alt det mørke og vanskelige som livet kan by oss på. Ryktene sier at Fenrik Lane veldig snart er aktuell med enda en ny singel…

Velkommen skal dere være 💛