Vi i Sunnivas Minnefond gleder oss til å invitere dere alle til utstillingen «Spor av glede» i galleriet på Åsane kulturhus den 8.-13. desember. Vi ønsker å presentere dere for Kjetil Johannes Ottesen, som er en av årets utstillere. Vi er svært glade for at han ønsker å stille ut flere av sine imponerende malerier på årets utstilling.

Ottesen har drevet med illustrasjon, maling og animasjon hele livet. Han har en travel jobb som advokat, men har hatt mulighet til å prioritere også oljemaling høyt i de siste årene. Hans inspirasjon er først og fremst de klassiske malerne på 1800-tallet, som Hans Gude og J.C. Dahl, men er også inspirert av moderne malere, som Odd Nerdrum. Han er glad i å kombinere landskapsmaleri med portrett. Ottesen forteller at: «Det kan til tider være krevende å male frem et så detaljrikt og naturalistisk motiv. Samtidig er det når jeg lykkes med det, nettopp det som gir meg glede og driv i mitt kunstneriske virke».

Vi er dypt takknemlig for at Ottesen ønsker å donere en andel av evt. salg til Sunnivas Minnefond og støtte opp om arbeidet vårt. 💛🙏

Vi ønsker dere alle velkommen til å oppleve Ottesens malerier i desember.

Sjekk gjerne ut instagramprofilen hans: https://instagram.com/kjetil_painter?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==