På årets Minnefondsutstilling er Herman Flaatten en av de kunsteriske bidragsyterne. Herman var en god venn av Sunniva og det er kanskje grunnen til at han fatta interesse for minnefondet og utstillinga. På fjorårets utstilling donerte Flaatten maleriet «Bagasje» (jenta med gassmaske og rosa sekk, som trekker med seg en liten lekemilitærtank) til minnefondet. Det kom inn mange bud på maleriet og det ble til slutt en god sum som gikk til minnefondets arbeid for unge og sårbare i samfunnet.

Flaatten har tidligere studert både økonomi og medisin, men fant ut at han måtte gå en mer kreativ vei. Gjett om vi er glade for det?! Nå er han nettopp ferdig med bachelor på kunsthøyskolen KMD (gratulerer🎉) og har mange verk å vise frem. 👏 Det er bare å glede seg!

Kunstneren kan fortelle oss at: «Å utforske kreativiteten gir meg stor glede. Kunsten blir en visuell fortelling der jeg kan formidle mine tanker og opplevelser». Maleriene hans er lekne, men bærer også med seg et underliggende alvor som både griper og berører oss. Vi er svært takknemlige for at vi har med oss Herman Flaatten på årets utstilling «Spor av glede».

Sjekk gjerne ut (og følg) Flaatten på Instagram:

Flaatten på instagram