Kom og se Bekkalokket fotoklubb sine fotografier på årets Minnefondsutsilling «Spor av glede»! Vi er så glade og takknemlige for at fotoklubben også i år ønsker å bidra med fotografier til utstillingen. 💛🙏

Bekkalokket Fotoklubb ble stiftet i 1977 og er en av Nordens mest aktive fotoklubber. Klubben har over 120 medlemmer fra Bergen kommune og omlandskommunene og har ukentlige møter i Nordnes Bydelshus hver torsdag. Mange av klubbens medlemmer har over flere tiår fått gode resultater i både nasjonale- og internasjonale fotokonkurranser.

Klubbens formål er å fremme og ivareta medlemmenes fotokunnskap og interesse, samt å skape et godt og positivt miljø. Klubben skal være politisk uavhengig. Det er aktivitet regionalt, nasjonalt, nordisk og internasjonalt. Samarbeid på tvers av landegrenser har gitt klubben et positivt renomme. Klubben gjør seg også bemerket lokalt, og i 2021 mottok Bekkalokket Bergenhus bydel sin kulturpris.

Klubben mottar penger fra grasrotandelen til Norsk Tipping, og de ønsker at disse pengene skal gå til utstillingsformål. De bruker en stor del av beløpet på å gi bilder til organisasjoner/institusjoner, som trenger bilder på veggene.

«Puffin love». Fotograf: Roald Synnevåg

«Sammen». Fotograf: Elisabeth Skogseth

Les mer om fotoklubben her: https://bekkalokket.no/